Nemzetközi foci

Megvan a Real Madrid új kilencese?

Luka Jovics hetvenmillió euróért érkezik a Marca szerint.

A spanyol Marca vasárnapi címlapján közölte: az Eintracht Frankfurt támadója, Luka Jovics lesz a Real Madrid új gólfelelőse. A lap már azt is tudni véli, hogy mennyit fizet a csatárért a spanyol klub: hetvenmillió euróért érkezhet a 21 éves játékos.

A szerb válogatott támadót már egy ideje emlegetik a királyi gárdánál, amely a most futó szezonban többször is küszködött a támadósorban. A gólok alig-alig jönnek, amin Zinédine Zidane vezetőedző nyáron mindenképp változtatni akar, így kerülhetett képbe a Bundesligában 26 bajnokin már 17 gólnál járó játékos, aki az Európa Ligában is félelmetes végrehajtónak bizonyult: utóbbi sorozatban 10 meccsen 7 gól a mérlege.

A Benficával szerződésben álló Jovics kölcsönben szerepel az Eintrachtnál, németországi kontraktusa most nyáron jár le, azonban jelenlegi munkáltatójának opciós joga van a megvásárlására.

A hír érdekessége, hogy a másik madridi lap, az As szerint Zinédine Zidane nem ragaszkodik új csatár szerződtetéséhez, bízik Karim Benzemában, ezért egyetlen új „galaktikust” szeretne a csapatába: Eden Hazard-t. Egy biztos: izgalmasan alakulnak Madridban a következő hónapok…

Kiemelt kép: dpa/AFP

Olvasói sztorik