Nemzetközi foci sport

Öt percre eltűnt, a szurkolók szerint nagydolgát végezte az Arsenal védője

A Napoli elleni Európa Liga-meccs közben.

Egy óra játékot követően egyszer csak lefutott a pályáról az Arsenal sztárja, Nacho Monreal a csütörtök esti, Napoli elleni Európa Liga-negyeddöntő visszavágóján – melyet végül az angolok nyertek 1-0-ra, így 3-0-s összesítéssel elődöntősök.

Monreal öt perc elteltével az öltözőből tért vissza a pálya szélére, és jelezte a játékvezetőnek, folytatná a játékot. A szurkolók rögtön találgatni kezdtek: a többség egyetért abban, hogy a spanyol védő egészségügyi szünetet tartott, azonban a kissé hosszabb időintervallum miatt további találgatások tárgya lett, hogy vajon kis- vagy nagydolgát végezte el a meccs közben?

Ez már valószínűleg sosem fog kiderülni, azonban az már biztos: az „ágyúsok” a Valencia ellen folytatják az EL-elődöntőben.

Kiemelt kép: AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!