Nemzetközi foci sport

Szurkolói balhé és félbeszakadt meccs után kidobta edzőjét az Anderlecht

Fred Rutten januárban érkezett.

Bő három hónappal a kinevezése után távozik az Anderlecht vezetőedzői posztjáról Fred Rutten. A brüsszeli klub és a holland tréner közös megegyezéssel határozott az együttműködés azonnali megszüntetéséről.

Az 56 éves szakember január elején a belga Hein Vanhaezebrouck helyét vette át, akit december közepén menesztettek, miután csapatával kiesett az Európa Ligából, a bajnokságban pedig csak az ötödik helyen állt. Rutten szerződése 2020 júniusáig szólt, de nem tudta felrázni a csapatot, amely azóta sem lendült formába. Sorozatos vereségekkel egyre távolodik attól, hogy a következő idényben európai kupában szerepeljen, amire 55 éve nem volt példa – írja az MTI.

Ezt mondta Dárdai a berlini edzőváltásról
Öt meccse maradt a Hertha élén a Bundesligában.

Az Anderlecht a hatcsapatos felsőházi rájátszásban az ötödik helyen áll úgy, hogy három vereség után a múlt pénteki mérkőzése szurkolói rendbontás miatt, a Standard Liege 2–0-s vezetésénél félbeszakadt.

Nyitókép: BRUNO FAHY / BELGA MAG / BELGA

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!