Nemzetközi foci sport

Ezt mondta Dárdai a berlini edzőváltásról

Öt meccse maradt a Hertha élén a Bundesligában.

Ahogy arról beszámoltunk, kedden hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál az idény végén búcsút int a Hertha BSC (felnőtt) csapatának. A berlini együttes a 11. helyre csúszott vissza a német élvonalban, sorozatban öt vereségnél jár, és éppen ennyi mérkőzés van hátra a bajnoki évadból.

Közleményében a Hertha kiemeli, a magyar szakvezető játékosként és edzőként is nagyszerűen szolgálta a klubot, ugyanakkor most jött a változás ideje.

A 43 esztendős Dárdai, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya „búcsúzóul” hangsúlyozta, roppant intenzív és eseménydús időszakon van túl, hálás a lehetőségért, hogy vezetőedzőként dolgozhatott a csapatnál.

Néha szükség van a váltásra, és mindig is azt mondtam, hogy az egyesület érdekeit tartom szem előtt, ugyanis a Hertha örökre az otthonom marad

– mondta.

Nyitókép: FRANK HOERMANN / SVEN SIMON / SVEN SIMON / DPA PICTURE-ALLIANCE

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!