Nemzetközi foci sport

Hazard megint villant: zseniális cselén ámul a világ

Egyszerre két ellenfelet vert át.

Mint ismert, a Chelsea hajrágóllal nyert 1-0-ra a Slavia Praha vendégeként az Európa Liga negyeddöntőjének odavágóján. A londoniak belga világsztárja, Eden Hazard csak csereként lépett pályára, de beállása után nem sokkal szenzációs cselsorozatot mutatott be a saját térfeléről megindulva: a támadó egyetlen köténnyel két védő eszén járt túl. Íme!

Itt a Fradi válasza arra, miért repült a csapatból Lanzafame
Egy hétre felmentették az edzések látogatása alól.

címlapfotó: LUKAS KABON / ANADOLU AGENCY

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!