Nemzetközi foci sport

Fiatal brazil védőt igazolt a Juventus

A 19 éves Wesley saját maga közölte a hírt.

Új játékossal bővült az olasz rekordbajnok Juventus kerete: a brazil Flamengótól távozó Wesley saját Instagram-oldalán jelentette be, hogy a torinói klubnál folytatja pályafutását.

Davide Lanzafamét kirakták a Fradiból
A Rangadó értesülései szerint az olasz csatár nem edzhet Rebrov csapatában.

A 19 éves brazil utánpótlás-válogatott jobbhátvéd szerződése március végén járt le a Flamengóval. A hírhedt Mino Raiola által képviselt játékos azóta törölte a posztot, de mint tudjuk, az internet nem felejt: Wesley a fotón már Torinóban, juvés kabátban pózolt.

Instagram

címlapfotó: MARCELLO ZAMBRANA / AGIF

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!