Nemzetközi foci sport

A BL-győztes klasszis a Twitteren tudta meg, hogy kirúgták

A francia Florent Malouda Svájcban kezdte edzői karrierjét.

Florent Malouda az interneten talált bejegyzésből tudta meg, hogy “közös megegyezéssel” távozott az FC Zürich labdarúgócsapatától. A svájci klub csütörtökön közösségi oldalán tette közzé:

Maloudával egyetértésben döntöttek arról, hogy a közelmúltban kötött együttműködésüket megszakítják.

Davide Lanzafamét kirakták a Fradiból
A Rangadó értesülései szerint az olasz csatár nem edzhet Rebrov csapatában.

Hozzátették: Malouda egyéb elfoglaltságai nem elfogadhatóak számukra, mert azok nem egyeznek az egyesület által tervezett feladatokkal. A 38 éves, edzőként pályakezdő, de játékosként a Chelsea-vel BL-győztes Malouda szintén közösségi oldalán reagált a hírre.

Valóban? Ezt nem is tudtam.

– közölte.

A 80-szoros francia válogatott középpályás két hónappal ezelőtt került a zürichiekhez, akiknél egyéni képzéseket tartott a klub támadóinak, valamint utánpótlás játékosainak. Malouda karrierje során egyebek mellett megfordult a Chelsea-nél és az Olympique Lyonnál is, utolsó állomáshelye tavaly tavasszal a luxemburgi FC Differdange volt, amelyben kilenc tétmérkőzésen szerepelt – írja az MTI.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!