Nemzetközi foci sport

Kész röhej: a gólvonalról hagyta ki a ziccert a PSG sztárja

Végül ezért maradt el a bajnokavatás Párizsban.

A Paris Saint-Germain vasárnap este a Strasbourg legyőzésével újabb bajnoki címet ünnepelhetett volna, ám a bajnokavatás elmaradt, a párizsiak odahaza 2-2-es döntetlent játszottak.

Pedig nagyszerűen indult a találkozó a párizsiak számára, Eric Chuopo-Moting már a 13. percben megszerezte a vezetést, de jóval emlékezetesebb, amit negyedórával csinált. A kameruni támadó a csapattársa egyébként is gólba tartó lövését próbálta a kapuba helyezni, ám olyan szerencsétlenül ért a labdába, hogy az a kapufára pattant, majd menteni tudtak a védők. Kettő-nullnál minden bizonnyal eldőlt volna a meccs, a Strasbourg azonban így fordítani tudott, a PSG pedig csak a hajrában egyenlített.

Dárdai Pál menesztéséről cikkeznek Németországban
Állítólag a magyar edző napjai meg vannak számlálva, csak az segíthet, ha csapata formájában 180 fokos fordulat áll be.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!