Nemzetközi foci sport

Argentin játékost igazolhat az Arsenal

Nicolas Tagliafico a célkeresztben.

A Goal értesülései szerint az Ajax védője nyáron az Arsenal csapatába igazolhat. Az argentin Nicolas Tagliafico értékét a Transfermarkt huszonötmillió euróra becsüli.

A 26 éves védő 2018 januárjában igazolt az Ajaxba. Huszonnégy bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ezeken egy gólt lőtt. Érdekesség, hogy hét Bajnokok Ligája-mérkőzésen háromszor is eredményes volt védő létére.

Unai Emery már egy ideje keresi a megoldást a balhátvéd posztjára, most úgy tűnik, Hollandiában találta meg.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!