Nemzetközi foci sport

30 méterről lőtt öngólt az Ajax BL-sztárja

Nicolás Tagliafico hazaadása borzalmasan sikerült.

Az argentin Nicolás Tagliafico neve igencsak felkapott lett tavasszal, hiszen az Ajax sztárja kiváló játékkal és egy góllal vette ki a részét a Real Madrid kiejtéséből a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben, igaz, a találatát videózás után nem adták meg.

Szerdán holland bajnokit játszott az Ajax, és bár 5-2-re megverték idegenben az FC Emmen csapatát, az argentin válogatott védő nem ezért lett főszereplő: ötgólos vezetésnél elrontott egy hazaadást, így 30 méterről lőtt saját kapujába.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!