Nemzetközi foci sport

Közel a megállapodás, érkezik a Real Madrid megmentője

A Marca szerint csupán néhány simítás van hátra, és befut Eden Hazard.

A madridi lap értesülési szerint majdhogynem tényként kezelhető, hogy Eden Hazard Real-futballista lesz a nyáron. A Marca azt írja, mindössze néhány finomítás van hátra a felek megállapodásából, ám bizonyos, hogy a Real Madrid, a Chelsea és a belga csillag egyezségre jut.

Zinédine Zidane a szombati, Eibar elleni bajnoki mérkőzés (16.15, tv: Spíler2) előtt szögezte le, hogy mindig is kedvelte Hazard játékát.

Bajnoki döntő vár a Barcára: itt a Valverde-kezdő
Simeone csatárai nincsenek tökéletes állapotban.

Úgy tudni, a londoni klub nagyjából százmillió euróért mond le az egyik legnagyobb ászáról, akivel hatéves szerződést köt a Real Madrid.

A Marca azt írja, a spanyol klubóriás azért is akar gyorsan pontot tenni az Hazard-ügy végére, hogy máris a következő transzferre összpontosíthasson. Az újabb kiszemeltet Paul Pogbának hívják…

Nyitókép: DANIL SHAMKIN / NURPHOTO

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!