Nemzetközi foci sport

Míg gólörömként szelfiztek, az ellenfél kapura tört

Marokkóban született az év egyik legfurcsább gólja. Az élvonalbeli Juszufia Berresid játékosa, Mohamed El Fakih látványos góllal szerzett vezetést és a találat után úgy akart ünnepelni, mint Mario Balotelli: csapattársai gyűrűjében egy Insgaram-történettel. A gólszerző ki is szaladt a pálya szélére megcsinálni a felvételt, csak akadt egy kis bökkenő.

A mérkőzés folytatódott.

Mivel a Juszufia játékosai saját térfelükön tartózkodtak, a játékvezető engedélyt adott a mérkőzés folytatására, az ellenfél Muludia Udzsda játékosai elvégezték a középkezdést és rárontottak a kapura. Az ész nélkül visszarohanó védők végül csak buktatni tudták a hazaiak csatárát, így tizenegyes és egyenlítés következett.

A mérkőzésen végül több gól nem is esett, 1–1-es döntetlennel zárult az összecsapás, a Juszufia pedig törölte a gólörömről született videót.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!