Nemzetközi foci sport

PSG: Neymar tíz hét után újra edzésbe áll

Két hét múlva újra ellenőrzik az állapotát.

Újra edzésbe áll Neymar, a Paris Saint-Germain brazil sztárfutballistája. A párizsi klub közölte: a játékost tíz hét kihagyás után tesztelik.

Varázslatos: Messi újabb elképesztő rekordot döntött
Nincsenek szavak a Barca zsenijére.

Neymar felépülése rendben halad, szerdán már pályára lép és gyakorol.

– írta hivatalos Twitter-csatornáján a francia bajnokcsapat, hozzátéve, hogy az egyesület specialistái két hét múlva teljes körűen ellenőrzik a játékos egészségi állapotát.

Neymar korábban műtött jobb lábfeje január 23-án, egy kupamérkőzésen sérült meg – írja az MTI.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!