Nemzetközi foci

Pár órával az edzés előtt night clubban tombolt a City sztárja

Pep Guardiola új játékost hozhat a problémás Benjamin Mendy helyére.

Újra kihúzta a gyufát Pep Guardiola menedzsernél a Manchester City francia balbekkje, Benjamin Mendy, akit a szombat reggeli edzés előtt pár órával egy helyi night clubban szúrtak ki, a játékos hajnali fél4-kor még a pultnál tombolt. 

Varázslatos: Messi újabb elképesztő rekordot döntött
Nincsenek szavak a Barca zsenijére.

A hosszú ideje sérüléssel bajlódó sztár természetesen nem került be az aznapi meccskeretbe, de reggel edzésen kellett megjelennie a City edzésközpontjában, miután a múlt héten újra elkezdhette a tréningeket. Mendy az elmúlt két évben szinte végig sérült volt, ennek ellenére több magatartásbeli problémája is akadt, Guardiola pedig azt fontolgatja, hogy a nyáron igazol valakit a helyére.

A játékosok elég idősek, hogy tudják mi a dolguk, nem vagyok az apjuk. Jobban preferálnám persze, ha előbb hazamenne, de nem irányíthatom a játékosokat ilyen esetekben. Nyugodt vagyok, lehet, hogy nem látszik, de egész jól szoktam aludni. Két éve sérült, keményen dolgozik, de ki tudja, a jövőben mi lesz vele. Sajnos csak néhány meccsen tudtuk használni eddig, ezért előfordulhat, hogy a következő szezonra keresnünk kell valakit.

– mondta Guardiola a szituációról.

Olvasói sztorik