Nemzetközi foci sport

Ötszázmillió euróért adná csak el Varane-t a Real Madrid

Világrekordért távozik a francia védő?

Korábbi sajtóhírek szerint új kihívásra vágyik, ezért a nyáron távozna a Real Madridtól a világbajnok Raphael Varane. A “királyi gárda” visszatérő vezetőedzője, Zinédine Zidane a minap azt nyilatkozta, hogy ragaszkodik a nyolc évvel ezelőtt az ő közbenjárásával érkező francia védőhöz, és nem tudja nélküle elképzelni a csapatot.

Varázslatos: Messi újabb elképesztő rekordot döntött
Nincsenek szavak a Barca zsenijére.

A Real tehát egyáltalán nem akarja elengedni a 25 éves hátvédet, ezért a potenciális vevőknek a szerződésében szereplő kivásárlási árat, azaz 500 millió eurót kellene kicsengetniük – írja a Goal

Varane jelenlegi kontraktusa 2023-ig érvényes, eddig 268 tétmeccset játszott a blancók színeiben, akikkel összesen 15 trófeát hódított el. A játékost a hírek szerint a Manchester United és a PSG is vinné.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!