Nemzetközi foci sport

Kiesett a csapata, idő előtt lelép a világbajnok Schürrle

Visszatér Dortmundba.

A Fulham kiesése miatt a világbajnok André Schürrle idő előtt visszatér nyáron a Borussia Dortmund labdarúgócsapatához.

A 28 éves támadót – aki 24 mérkőzésen hat gólt szerzett a Premier League-ben – eredetileg 2020-ig adták kölcsön a németek a londoni klubnak, ám a szerződésben szerepel egy kitétel, mely szerint csak élvonalbeli mérkőzéseken erősítheti a Fulhamet – írja az MTI.

Lucien Favre dortmundi vezetőedző ezzel együtt várhatóan nem számít keretében a 2014-ben vb-aranyérmes futballistára, aki így alighanem máshol folytatja majd pályafutását kölcsönjátékosként.

A Fulham sorsa kedden a Watford otthonában elszenvedett 4–1-es vereséggel pecsételődött meg: öt fordulóval a zárás előtt 16 pont a hátránya a még bennmaradást jelentő, 17. helyen álló Burnleyvel szemben. Shahid Khan, a klub tulajdonosa bocsánatot kért a szurkolóktól a kiesés miatt.

A nyitóképen Schürrle és Sané – fotó: Chloe Knott – Danehouse/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!