Nemzetközi foci sport

Nincs védett játékos, a Real Madrid eladhatja egyik legnagyobb sztárját

Zinedine Zidane utalt arra, hogy Thibaut Courtois nyáron távozhat.

A The Mirror információi szerint, Zinedine Zidane utalt arra, hogy a klub nyáron eladhatja Thibaut Courtois-t.

– Biztosíthatom Önöket, hogy jövőre nem lesz vita a kapusposztról. Jelenleg három jó kapusunk van, de a következő szezonban egyértelműbb lesz a helyzet – jelentette ki Zidane, aki ennél többet nem akart mondani.

Az utóbbi időben sokat hibázó belga világsztár helyére az utóbbi mérkőzéseken már Keylor Navas-t állította a francia tréner, a Huesca elleni bajnokin pedig saját fia állt a kapuban.

A 26 éves belgáért 40 millió fontot (47 millió euró) fizetett a Real Madrid.

Angol sajtóhírek szerint Thibaut Courtois következő állomása a PSG lehet.

Kiemelt fotó: Jose Breton / NurPhoto

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!