Nemzetközi foci sport

Elsöprő fölénnyel lett Szoboszlai Dominik a hónap játékosa

A Red Bull Salzburg a hivatalos oldalán szavaztatta meg a drukkereket arról, hogy a csapat mely játékosát látták a legjobbnak márciusban. Öt nevet dobtak be, ott volt köztük a 18 éves Szoboszlai Dominiké is.

Aki elsöprő fölénnyel, a voksok 68 százalékát begyűjtve lett a legjobb.

Persze mindez nem meglepő: Szoboszlai gólpasszt adott Európa Liga-debütálásán, majd megszerezte első gólját az osztrák élvonalban. Emellett debütált a magyar válogatottban is, a szlovákiai vereség alkalmával még csere volt, a horvátok legyőzésekor viszont már a kezdőbe jelölte őt Marco Rossi.

Nyitókép: David Geieregger/SEPA.Media /Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!