Nemzetközi foci sport

A Chelsea is rámozdulna Coutinhóra

Visszatér a PL-be a Barcelona brazil klasszisa?

Az elmúlt időszakban több híresztelés is napvilágot látott azzal kapcsolatban, hogy a szezon végén távozhat Barcelonából Philippe Coutinho, akit állítólag a PSG és a Manchester United is szívesen látna a soraiban.

Zidane megszólalt, Bale sorsa kétséges a Real Madridnál
Semmi jót nem mondott a szurkolók által kifütyült labdarúgó jövőjéről.

A spanyol Sport beszámolója szerint a Chelsea is rámozdulna a brazil játékmesterre, aki számára a Premier League nem lenne ismeretlen, hiszen éveket húzott le a Poolban. Az egyetlen bökkenő a Chelsea számára a FIFA büntetése, melynek értelmében a nemzetközi szövetség kizárta a londoniakat a következő két átigazolási időszakból.

A Chelsea-nél azonban állítólag abban bíznak, hogy egy átigazolási ablakkal el tudják halasztatni a büntetést, így most nyáron még igazolhatnak, viszont utána legközelebb csak 2021-ben. Coutinho esetleges megvételére a Hazard-ért kapott pénzt fordítanák, hiszen a hírek szerint a belga klasszis Zinédine Zidane legfőbb célpontja a Realnál. Coutinho ára 130 millió euró körül mozoghat, ha a Barca értékesíteni fogja.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!