Nemzetközi foci sport

Megfelelő ajánlat esetén a Barcelona eladná Coutinhót

A katalánok fontolóra veszik a brazil sztár elengedését.

A Goal információi szerint az FC Barcelona a nyáron fontolóra veszi Philippe Coutinho eladását, amennyiben megfelelő ajánlat érkezik érte. A katalánok állítólag nem teljesen elégedettek a brazil középpályással, ezért átgondolják a 80 millió eurót meghaladó ajánlatokat.

A Juventus a pénz mellett Dybalát is felkínálja Szalahért
Sajtóhírek szerint a torinóiak sportigazgatója a Liverpool klasszisát akarja.

A Barca tavaly télen klubrekordot jelentő 135 millió euróért szerződtette a Liverpooltól a 26 éves sztárt, de egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ráadásul az utóbbi időben egyre kevesebb lehetőséget kap Ernesto Valverde vezetőedzőtől. A vezetőség amiatt fontolóra vette a brazil eladását, Coutinho megszerzésére állítólag a PSG pályázik a legjobb eséllyel.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!