Nemzetközi foci

Zidane is megszólalt Pogba érkezésével kapcsolatban

Miért ne jöhetne Madridba? - tette fel a kérdést a Real edzője.

Az elmúlt napokban több pletyka is napvilágot látott azzal kapcsolatban, hogy a Manchester United világbajnok klasszisa, Paul Pogba a nyáron a Real Madridba igazolhat. Előbb a francia középpályás nyilatkozta, hogy a “királyiaknál”, Zinédine Zidane keze alatt játszani minden játékos számára álom, majd a több sajtóorgánum is lehozta, hogy Zidane egyik legfőbb célpontja az MU sztárja.

Az NB I a leggyengébb láncszem játéka
Lacina Traoré érkezésével beárazta a magyar csatármezőnyt. Vajon miért jobb opció a dobogóra aspiráló Újpest játékába az elefántcsontparti, mint a 1,5 év alatt 26 gólt szerző Novothny Soma?

Korábban olyan hírek is felröppentek, hogy Pogba már igent is mondott Zidane hívására, most pedig a francia szakember is nyilatkozott honfitársáról.

Ismerem őt személyesen. Olyan középpályás, aki tudja, hogyan kell védekezni és azt is, hogyan kell támadni. Azonban ő nem az én játékosom, a Manchesterben van. Mindig azt mondta, hogy a Manchester után a Madrid is mindig érdekli. Tehát ha a manchesteri kaland véget ér, miért ne jöhetne Madridba?– idézi Zidane szavait a BBC.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik