Nemzetközi foci

Most a Real Madrid rabolna világsztárt a Juventustól

Miralem Pjanic ügynökével tárgyaltak a madridiak.

Igencsak aktív a játékosmozgás a sanyol Real Madrid és az olasz Juventus között. Ki ne tudná, hogy tavaly nyáron a madridiakat épp a Juve kedvéért hagyta el a portugál Cristiano Ronaldo, és az a pletyka is hónapok óta tartja magát, hogy a nyáron a brazil Marcelo szintén követheti barátját és korábbi csapattársát Torinóba.

Ellenkező irányba is lehet azonban mozgás.

A Marca szerint ugyanis – szúrta ki a penamadridista.hu – a Real általános igazgatója, José Ángel Sánchez csütörtökön Fali Ramadanivel találkozott az edzőközpontban, aki többek között Miralem Pjanic és Luka Jovics ügynöke. A közelmúltban mindkét játékost szóba hozták a Madriddal, így a jelenleg Juventusban szereplő Pjanic és az Eintracht Frankfurt csapatánál a gólokat szóró Jovics is érkezhet a nyáron.

Az AS pedig eléggé határozottan ír arról, hogy Adrien Rabiot lehet a nyár egyik meglepetésigazolása. A középpályás a lejáró szerződése és a csapatból való kiszorulása miatt biztosan elhagyja a PSG-t a nyári átigazolási időszakban, és állítólag nagyon szívesen igazolna a királyi gárdához.

Címlapkép: Emilio Andreoli/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik