Nemzetközi foci sport

A Real Madrid elnöke rábólintott Zidane erősítési tervére

Jön a „királyiak” válasza Cristiano Ronaldóra?

A Juventus belső ügyeit jól ismerő Tuttosport szerint a Real Madrid arra készül, hogy „lerabolja” az olasz sztárcsapatot. A lap azt írja, Zinédine Zidane-nak sikerült meggyőznie Florentino Pérez elnököt arról, hogy Miralem Pjanic az a futballista, akinek szüksége van a Realnak.

A 28 esztendős bosnyák középpályás 2016-ban az AS Romából érkezett a Juvéba, korábban a francia Metz és a Lyon alkalmazásában állt.

Pjanic aligha lesz olcsó, a spanyoloknak a hírek szerint legalább kilencven millió eurót kell fizetniük. Az igazolás egyfajta válasz lehetne a Cristiano Ronaldo-ügyletre: mint ismert, a portugál klasszis Madridból tette át a székhelyét Itáliába.

Nyitókép: MARCO BERTORELLO / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!