Nemzetközi foci sport

Fia szerint meg akarják gyilkolni Lionel Messit

Döbbenetes dolgokról vallott a Barcelona argentin sztárja.

Lionel Messi egy hete végigjátszotta az argentin válogatott Venezuela ellen 3-1-re elbukott mérkőzését, majd sérülés miatt kihagyta a Marokkó elleni 1-0-s sikert. A Barcelona csillaga megdöbbentő dolgot árult el a nemzeti csapatba való visszatérése kapcsán.

„A fiam megkérdezte tőlem, miért akarnak ezek az emberek megölni”

– idézi a Goal.com Messit, akinél az argentin szurkolók ellenséges viselkedése miatt érdeklődött erről a hatéves Thiago. A srác a YouTube-on látott olyan videókat, amelyből ezt a következtetést vonta le.

Messi hozzátette: elege van abból, hogy jogtalanul kritizálják a válogatottban mutatott teljesítményét, és hazugságokat terjesztenek róla.

Szeretne továbblépni, és még mindig nem tett le arról, hogy nyerjen valamit a nemzeti csapattal.

Címlapkép: Jean Catuffe/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!