Nemzetközi foci sport

Három játékosát is elengedi nyáron a Barcelona

A cél az Ajax, szigorúan kölcsönben.

A Catalunya Rádio értesülései alapján a Barcelona komolyan tervezi, hogy több fiatal és tehetséges játékosát is az Ajaxba küldje a nyáron több játékperc reményében – írja az eurobarca.hu.

A jelöltek Juan Miranda, Oriol Busquets és Riqui Puig, de az is könnyen előfordulhat, hogy közülük csak egy vagy kettő kerül végül Hollandiába, szigorúan kölcsönben. Illetve talán még több is, hiszen a nyárra már leigazolt fiatal védő, Jean-Clair Todibo kapcsán is reális elképzelés, hogy Hollandiába megy.

Amellett, hogy ők mind olyan játékosok, akikben van potenciál, és éppen a játékpercek hiányoznak nekik jelenleg a legmagasabb szinten, alapot ad a hírhez a két klub jó és aktív kapcsolata is. Télen már megállapodás született Frenkie de Jongról, aki nyáron érkezik, és a Barcelona továbbra is stratégiai célként tekint a középső védő Matthijs de Ligtre.

Ezen ügyek mellett még téma, hogy a Barcelona visszahívná a kapus André Onanát, akit azonban nem akar elengedni az Ajax, a három fiatal barcelonai pedig ellentétes utat járhatna be.

Címlapkép: AFP PHOTO / LLUIS GENE

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!