Nemzetközi foci

Három játékosát is elengedi nyáron a Barcelona

A cél az Ajax, szigorúan kölcsönben.

A Catalunya Rádio értesülései alapján a Barcelona komolyan tervezi, hogy több fiatal és tehetséges játékosát is az Ajaxba küldje a nyáron több játékperc reményében – írja az eurobarca.hu.

A jelöltek Juan Miranda, Oriol Busquets és Riqui Puig, de az is könnyen előfordulhat, hogy közülük csak egy vagy kettő kerül végül Hollandiába, szigorúan kölcsönben. Illetve talán még több is, hiszen a nyárra már leigazolt fiatal védő, Jean-Clair Todibo kapcsán is reális elképzelés, hogy Hollandiába megy.

Amellett, hogy ők mind olyan játékosok, akikben van potenciál, és éppen a játékpercek hiányoznak nekik jelenleg a legmagasabb szinten, alapot ad a hírhez a két klub jó és aktív kapcsolata is. Télen már megállapodás született Frenkie de Jongról, aki nyáron érkezik, és a Barcelona továbbra is stratégiai célként tekint a középső védő Matthijs de Ligtre.

Ezen ügyek mellett még téma, hogy a Barcelona visszahívná a kapus André Onanát, akit azonban nem akar elengedni az Ajax, a három fiatal barcelonai pedig ellentétes utat járhatna be.

Címlapkép: AFP PHOTO / LLUIS GENE

Olvasói sztorik