Nemzetközi foci sport

Itt az újabb bizonyíték: Messi egy másik bolygóról jött

Ilyen labdaérintésre csak a Barca zsenije képes.

Egyre nehezebb szavakat találni Lionel Messi zsenialitására, a Barcelona argentin klasszisát látva néha felmerül az emberben, hogy nem egy másik bolygóról jött-e. Az ötszörös aranylabdás világsztár most a Barca egyik edzésén brillírozott, a kapunak háttal, egyetlen finom labdaérintéssel járt túl a hálóőr eszén, erre valószínűleg csak Messi képes. Íme!

Képtelen befejezni a bajnokságot a Haladás?
Előfordulhat, hogy az idén százéves szombathelyi klub a következő szezonban csak a megyeiben indul.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@leomessi makes it look easy 😍 @fcbarcelona

433 (@433) által megosztott bejegyzés, Márc 29., 2019, időpont: 2:02 (PDT időzóna szerint)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!