Nemzetközi foci sport

Szektorbezárással büntették az Európa Liga csodacsapatát

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) döntést hozott két klub büntetését illetően. Az Eintracht Frankfurt “megúszta” 50 ezer eurós bírsággal a drukkerek pirotechnikai bemutatóját

A Slavia Prahának be kell zárnia azt a szektort, amelyet a keményvonalas szurkolók szoktak megtölteni. 

A prágai egyesületet azért büntette így az UEFA fegyelmi bizottsága, mert szurkolói februárban, a belga Genk elleni meccsen különböző tárgyakat dobáltak be a játéktérre. A csehek fellebbezhetnek a döntés ellen. A Slavia Praha emlékezetes módon ejtette ki a Sevillát az EL-ből, a fanatikus szurkolók hiánya fájó lehet.

Chelsea-gála, Szoboszlai-gólpassz az Európa Ligában
Hiába panaszkodtak a gyepre az angolok, agyonverték Kádárékat. A Salzburg állva bukott el a Napoli ellen.

Az Európa Liga negyeddöntőinek visszavágóit április 18-án rendezik, a sorozat döntőjét május 29-én, Bakuban játsszák.

Európa Liga, negyeddöntő

Napoli–Arsenal
Villarreal–Valencia
Benfica – Eintracht Frankfurt
Slavia Praha – Chelsea

Nyitókép: BELGA PHOTO YORICK JANSENS

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!