Nemzetközi foci bajnokok ligája

Ronaldo az Ajax ellen ott lenne a pályán

Csütörtökön már Barcelonában gyógyult a Juventus klasszisa.

Mint beszámoltunk róla, megsérült a portugál válogatott Európa-bajnoki selejtezőjén az együttes klasszisa, Cristiano Ronaldo. A 34 éves támadót már fél óra után le kellett cserélni a szerbek elleni (1–1), hétfői találkozón.

Az első diagnózis szerint kisebb combizomsérülést szenvedett, erről tájékoztatta a szurkolókat klubja, az olasz Juventus.

A Goal most azt írja, a legfrissebb vizsgálatok után CR csütörtökön már fizioterápiás kezelésen vett részt, azonban továbbra sem tudni, pontosan mennyi időre dőlt ki – további vizsgálatokra pedig csak jövő héten kell jelentkeznie. Azt viszont tudni vélik: sem a szombati, Empoli elleni hazai bajnokin, sem pedig a keddi, Cagliari elleni találkozón nem lesz bevethető.

Szinte biztos, hogy a klasszis ezeken a találkozókon pihenni fog, azonban még a jövő szombati, AC Milan elleni rangadón való szereplése sem borítékolható, azt követően szerdán pedig már a Bajnokok Ligájában lesz jelenése a csapatnak az Ajax ellen. A Marca azt írja, Ronaldo valószínűleg erre a találkozóra időzíti visszatérését, jelenleg pedig Barcelonában kap kezeléseket.

Kiemelt kép: Pedro Fiúza/NurPhoto/AFP

Olvasói sztorik