Nemzetközi foci sport

Egészen meglepő, hol akar játszani Harry Kane

Kipróbálná magát az NFL-ben rúgójátékosként.

A Tottenham angol gólvágóját, Harry Kane-t gyakran emlegetik a Real Madrid kiszemeltjeként. A Spurs csapatkapitánya egy interjúban azonban nem a királyi gárdáról, hanem arról beszélt, hogy szívesen kipróbálná magát egy másik sportágban, az NFL-ben rúgójátékosként.

Tíz-tizenkét év múlva mindenképp megpróbálnám.– mondta az ESPN-nek Kane, aki hatalmas rajongója az amerikai focinak és a New England Patriotsnak. A 25 éves csatár februárban a helyszínen tekintette meg a Superbowlt, ahol a Pats legyőzte a Los Angeles Rams csapatát. Kane  egyik kutyáját egyébként Tomnak hívják, a sportág egyik legjobbja, Tom Brady után.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!