Nemzetközi foci sport

Csapattársáról nevezte el újszülött csikóját Thomas Müller – FOTÓ

Ugyanazon a napon születtek.

A Bayern München világbajnok német támadója, Thomas Müller az egyik csapattársáról nevezte el a minap született csikóját. A bajorok sztárfocistája az istállóban pózol a lovacska mellett, amely Manuel Neuer után a Manuel nevet kapta, mivel ugyanazon a napon született, mint a világklasszis kapus.

Ma megszületett, ugyanazon a napon, mint Manuel Neuer. Ezért a kiscsikónk neve Manuel. Boldog születésnapot.

– írta Müller a fotó mellé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Today born 🐴😀 on the same day as our keeper @manuelneuer ⚽️ so the name of our little colt is Manuel 🎂 happy birthday 👍🏼 #fohlen #thomasmüller #geburtstag #esmuellert

Thomas Müller (@esmuellert) által megosztott bejegyzés, Márc 27., 2019, időpont: 11:37 (PDT időzóna szerint)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!