Nemzetközi foci sport

A Manchester United véglegesítette Ole Gunnar Solskjaert

A norvég szakemberrel hároméves szerződést kötött a klub.

A Manchester United hivatalosan is bejelentette azt, amit már minden szurkoló alig várt: a szezon végéig megbízott menedzser, Ole Gunnar Solskjaer irányítja a csapatot a következő szezontól is. A norvég szakemberrel hároméves szerződést kötött az MU.

A Juventus két traktorral tartozik a tinisztár apjának
Moise Kean édesapja szerint a torinói klub nem tartotta be az ígéretét.

A Vörös Ördögök korábbi csatára José Mourinho decemberi menesztése után megbízott menedzserként vette át a szenvedő csapat irányítását, majd az együttes Solskjaer vezetésével feltámadt és sorra nyerte a meccseket. Solskjaerral a kispadon az MU a 19 eddigi meccséből 14-et megnyert, kettő döntetlen mellett pedig csak háromszor kapott ki, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében történelmi fordítás után ejtette ki az esélyesebb PSG-t.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!