Nemzetközi foci

A Juventus két traktorral tartozik a tinisztár apjának

Moise Kean édesapja szerint a torinói klub nem tartotta be az ígéretét.

Egyre jobban a rivaldafénybe került az elmúlt időszakban a Juventus 19 éves tehetsége, Moise Kean, aki már a felnőtt olasz válogatottban is debütált és gólt is szerzett. A fiatal csatárcsillag édesapja most egy elképesztő interjúval sokkolt a Rai Radio 1 adásában.

Kloppnak és Guardiolának köszönhetjük a horvátok legyőzését
Marco Rossi egy interjúban mesélt arról, hogyan került a Budapest Honvédhoz, mi inspirálta a horvátok elleni taktikában és mi a legnagyobb gondja szövetségi kapitányként.

Istennek hála, a fiam nagy örömet szerez az egész családnak. Moise gyerekként az Internek drukkolt, mert imádta Obafemi Martinst. A Torinóban kezdett el focizni, de átvittem a Juventushoz, mert a Juve a kedvenc csapatom. Nagyon boldog vagyok a sikereitől, még úgyis, hogy problémáim akadnak a klubbal. Nem kapok jegyeket a meccsekre.

– elégedetlenkedett a játékos édesapja, Biorou Jean Kean, aki elvált a focista anyukájától, így az édesanya egyedül nevelte fel a sztárt és a testvérét.

Az anyja korábban Angliába akarta vinni, de megígértem a Juventusnak, hogy itt tartom a fiam, ha cserébe kapok két traktort. Azt mondták, hogy nem probléma, de azóta sem kaptam meg a traktorokat, jegyeket sem a meccsre és a hívásaimra sem válaszolnak. 

– zárta mondandóját a csalódott édesapa.

Olvasói sztorik