Nemzetközi foci sport

A Juventus két traktorral tartozik a tinisztár apjának

Moise Kean édesapja szerint a torinói klub nem tartotta be az ígéretét.

Egyre jobban a rivaldafénybe került az elmúlt időszakban a Juventus 19 éves tehetsége, Moise Kean, aki már a felnőtt olasz válogatottban is debütált és gólt is szerzett. A fiatal csatárcsillag édesapja most egy elképesztő interjúval sokkolt a Rai Radio 1 adásában.

Kloppnak és Guardiolának köszönhetjük a horvátok legyőzését
Marco Rossi egy interjúban mesélt arról, hogyan került a Budapest Honvédhoz, mi inspirálta a horvátok elleni taktikában és mi a legnagyobb gondja szövetségi kapitányként.

Istennek hála, a fiam nagy örömet szerez az egész családnak. Moise gyerekként az Internek drukkolt, mert imádta Obafemi Martinst. A Torinóban kezdett el focizni, de átvittem a Juventushoz, mert a Juve a kedvenc csapatom. Nagyon boldog vagyok a sikereitől, még úgyis, hogy problémáim akadnak a klubbal. Nem kapok jegyeket a meccsekre.

– elégedetlenkedett a játékos édesapja, Biorou Jean Kean, aki elvált a focista anyukájától, így az édesanya egyedül nevelte fel a sztárt és a testvérét.

Az anyja korábban Angliába akarta vinni, de megígértem a Juventusnak, hogy itt tartom a fiam, ha cserébe kapok két traktort. Azt mondták, hogy nem probléma, de azóta sem kaptam meg a traktorokat, jegyeket sem a meccsre és a hívásaimra sem válaszolnak. 

– zárta mondandóját a csalódott édesapa.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!