Nemzetközi foci sport

A Sao Paulo bejelentette Alexandre Pato visszatérését

Kína után újra hazájában játszik a korábbi világsztár.

A brazil élvonalban szereplő Sao Paulo hivatalos csatornáin jelentette be, hogy Alexandre Pato visszatér a klubhoz. A 27-szeres brazil válogatott csatár legutóbb a kínai Tiencsin Csüancsienben szerepelt, de mivel több havi fizetésével tartoztak ki, ezért kivásárolta magát a szerződéséből és szabadon igazolható játékosként írt alá hazájában.

A Juventus két traktorral tartozik a tinisztár apjának
Moise Kean édesapja szerint a torinói klub nem tartotta be az ígéretét.

A még mindig csak 29 éves támadó a fénykorában, 2007 és 2013 között az AC Milanban rugdosta a gólokat, azóta megfordult a Corinthians, a Chelsea és a Villarreal együttesében is. Pato 2014 és 2015 között kölcsönben már szerepelt a Sao Paulóban, most 2022-ig írt alá a klubbal.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!