Nemzetközi foci sport

Szalai Ádámra nem számíthat a Hoffenheim

A Horvátország elleni Európa-bajnoki selejtezőn (2-1) még semmi nyoma nem volt annak, hogy bármi gond lenne Szalai Ádámmal, az első magyar gól szerzőjével. Klubja azonban, a Hoffenheim arról számol be, hogy gyomorbántalmai vannak.

Ádámnak emésztőrendszeri fertőzése van, tegnap nem volt még olyan állapotban, hogy utazni tudjon

– mondta róla Julian Nagelsmann vezetőedző a ligainsider.de-nek.

Úgy fest, ki kell hagynia emiatt a pénteki Leverkusen elleni mérkőzést is. Rajta kívül Andrej Kamaric és Reiss Nelson is sérüléssel bajlódik, Nico Schulz pedig sárga lapok miatt nem játszhat majd.

Nyitókép: THOMAS FREY / DPA

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!