Nemzetközi foci sport

Döntött a Chelsea, kockáztat a szupertehetség jövőjét illetően

Callum Hudson-Odoi-t a Bayern akarja, akár ingyen távozhat.

A Chelsea idén semmiképpen nem adja el 18 éves futballistáját, Callum Hudson-Odoi-t, aki iránt többek között a Bayern München érdeklődik.

A Times beszámolója szerint a londoni klub vezetői kijelentették: idén akkor sem engedik el a fiatal játékost, ha nem hosszabbítja meg a szerződését. A szélsőt 2020 nyaráig köti megállapodás a Kékekhez, ennek lejárta után szabadon távozhat.

A téli átigazolási szezonban Hasan Salihamidzic, a Bayern sportigazgatója megerősítette, hogy szeretnék megszerezni az óriási tehetségként számon tartott Hudson-Odoi-t, de a Chelsea már akkor visszautasította az érdeklődést, bár a játékos – sajtóinformációk alapján – azt kérte, engedjék el.

A müncheniek állítólag 30 millió eurót kínálnak, de az angol válogatott labdarúgót más klubok is szeretnék megszerezni – írja az MTI.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!