Nemzetközi foci sport

Az egész világot sokkoló transzferre készül a Barcelona

Alberto Moreno ingyen érkezhet a Liverpooltól.

Angol sajtóhírek szerint a Barcelona a nyáron ingyen megszerzi a Liverpool spanyol baloldali védőjét, Alberto Morenót

Sztárcsatárt akar a Barca, Coutinhót és Malcomot adná cserébe
Úgy tűnik, nem Luka Jovics az egyetlen jelölt a támadósorba.

A 26 éves, négyszeres válogatott bekk már csak második számú opció a posztján, Jürgen Klopp a mostani idényben 5 mérkőzésen csupán 344 perc játéklehetőséget adott neki eddig, utoljára januárban lépett pályára. Moreno szerződése az idény végén lejár, így ingyen szerezheti meg a katalán klub, amely Jordi Alba mögé igazolná le a hátvédet. A játékos 2014-ben 18 millió euróért szerződött az Anfield Roadra a Sevillától.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!