Nemzetközi foci sport

Nem hiszed el, milyen cipőket kapott Messi – VIDEÓ

Az Adidas lepte meg a Barcelona zsenijét.

A világszerte óriási népszerűségnek örvendő televíziós sorozat, a Trónok harca minden rajongója már április közepét, az évadzáró szezon kezdetét. Az Adidasnál valószínűleg tudták, hogy a Barcelona világklasszisa, Lionel Messi is rajong a szériáért, ezért meglepte az ötszörös aranylabdást három pár cipővel, amelyekkel talán gyorsabban telik el a hátralévő néhány hét a premierig. Messi az Instán mutatta meg a Trónok harca-cipőket!

Dzsudzsák Balázst lehet cikizni, de a számok őt igazolják
A magyar válogatott csapatkapitányát sokan és sokszor kritizálják, de a tényekre támaszkodva bátran kijelenthető: az elmúlt 12 év legjobb játékosa.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!