Nemzetközi foci sport

Coutinho nem kell a Unitednek – sajtóhír

Pedig még fel is ajánlotta ügynöke a mellőzött brazilt.

A spanyol Sport úgy értesült, néhány hete ügynöke ajánlotta be a Manchester Unitedhez az FC Barcelonában csak epizódszerepekhez jutó Philippe Coutinhót. A nyári átigazolásból azonban aligha lesz valami.

A lap ugyanis úgy tudja, a napokban nemleges válasz érkezett az angoloktól, akiket nem érdekel a 2023-ig szerződéssel rendelkező játékos.

Kiemelt kép: Jose Jordan/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!