Nemzetközi foci sport

Ennél szívatósabb mezválasztás nem létezik

Nem igazán gondoltak a tévénézőkre az Afrika-kupa selejtezőjében játszott Elefántcsontpart-Ruanda meccsen. A hazaiak narancs-, a vendégek citromsárga mezben léptek pályára, ami nem csak első ránézésre tűnt nagyon zavarónak.

A hasonló színek miatt minden bizonnyal a játékosoknak is jobban kellett koncentrálniuk, és ez az elefántcsontpartiaknak sikerült jobban, ugyanis Nicolas Pépé, Eric Bailly és Maxwell Cornet góljaival 3-0-ra nyertek.

A győzelemmel Elefántcsontpart másodikként zárt a csoportban, így kijutott az idei Afrika-kupára.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!