Nemzetközi foci sport

A nyáron a PSG-hez szerződhet az MU motorja

Ander Herrera ingyen válthat klubot.

Az RMC Sport beszámolója szerint a Paris Saint-Germain felvette a kapcsolatot a Manchester United spanyol védekező középpályásával, Ander Herrerával. A hírek szerint a PSG már előrehaladott tárgyalásokat folytat a 29 éves játékos képviselőivel és bár megegyezés még nem született, mindkét fél optimista a pozitív végkifejletet illetően.

Lewandowski zseniális passzán ámul a világ
A lengyel támadó ezúttal nem a gólszerzésben jeleskedett.

Ander Herrera 2014-ben a Bilbaótól érkezett az Old Traffordra és csupaszív játékával hamar a szurkolók kedvencévé vált. A középpályás a mostani idényben is meghatározó tagja a Unitednek, összesen 25 tétmeccsen lépett pályára, de a szerződése az idény végén lejár, így ingyen igazolhatna a párizsi klubhoz, amely állítólag négyéves szerződéssel csábítja.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!