Nemzetközi foci sport

Lewandowski zseniális passzán ámul a világ

A lengyel támadó ezúttal nem a gólszerzésben jeleskedett.

A lengyel válogatott csütörtök este 1-0-ra legyőzte idegenben Ausztria legjobbjait. A találkozó egyik legszebb jelenete a Bayern München klasszisa, Robert Lewandowski nevéhez fűződik: a lengyel gólzsák parádés labdakezelés után úgynevezett “no look passzt” adott társának, ami azt jelenti, hogy az átadás pillanatában a másik irányba nézett, hogy megtévessze az ellenfeleket. Íme!

Szalai Ádám nem bírta ki az öltözőig, a kamerák előtt alázta porig csapattársait
A magyar válogatott csatára ismét emlékezeteset alkotott.

Európa-bajnoki selejtező

Ausztria – Lengyelország 0-1 (0-0)
Gólszerző: Piatek (69.)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!