Nemzetközi foci sport

Sok volt a vereség, kirúgta edzőjét a madridi klub

Már nem Míchel ül a Rayo Vallecano kispadján.

Menesztették posztjáról Míchelt, a spanyol bajnokságban szereplő Rayo Vallecano vezetőedzőjét. A szakembernek azt követően köszönték meg a munkáját, hogy a madridi gárda sorozatban hét vereséget szenvedett a La Ligában, ezzel az utolsó előtti helyre csúszott vissza, hat pontra a még bennmaradást jelentő pozíciótól.

A klub egykori játékosa edzőként először az ifjúsági csapatot irányította, majd 2017-ben vette át a felnőtt együttest, amellyel egy évvel később feljutást ünnepelhetett.

Míchelt spanyol sajtóértesülések szerint Paco Jemez váltja, ő 2012 és 2016 között ült már a csapat kispadján.

Címlapkép: AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!