Nemzetközi foci

Rekordösszeget költ a nyáron a Bayern, öt sztárt néztek ki

Tele van a kassza, jut mindenkire.

Uli Hoeness, a német bajnokságban címvédő és listavezető Bayern München elnöke kijelentette, hogy minden eddiginél nagyobb összeget költenek a keret megerősítésére, és elsősorban fiatal játékosok leigazolásában gondolkodnak.

A 67 éves sportvezető a Bild című napilap szerdai számában azt nyilatkozta, a csapat átlagéletkorának csökkentése már most folyamatban van, és a bajor egyesület korábban még soha nem költött el annyi pénzt futballistákra, mint amennyit ebben az évben fog.

A világbajnok francia válogatott védőjének, a 22 éves Benjamin Pavard-nak a szerződtetését január elején jelentették be, és az is biztossá vált, hogy a másodosztályban második Hamburg 19 éves csatárát, Jann-Fiete Arpot is leigazolja a Bayern.

A müncheniek rajtuk kívül szeretnék a csapatukban tudni a 18 éves angol Callum Hudson-Odoit, aki a Chelsea játékosa, valamint Lucas Hérnandezt (23), az Atlético Madrid vb-győztes francia védőjét.

A francia bajnokságban jelenleg második Lille-től az elefántcsontparti válogatott Nicolas Pépét (23) akarja megszerezni a Bayern, amely a mostani szezon végén dönt arról, hogy végleg megvásárolja-e a Real Madridtól a kolumbiai válogatott középpályást, James Rodríguezt, aki 2017 júliusa óta szerepel kölcsönben Münchenben.

Címlapkép: Richard Heathcote/Getty Images

Olvasói sztorik