Nemzetközi foci

Navas: Azt éreztem, hogy bármit csinálok, akkor sem játszom

Marcelo, Isco és Gareth Bale mellett Keylor Navas lehet a nagy nyertese annak, hogy ismét Zinédine Zidane a Real Madrid edzője. A második Zidane-éra első meccsén, a Celta Vigo elleni bajnokin mind a négyen kezdők voltak, és mindannyian kivették a részüket a 2-0-s győzelemből, Isco és Bale gólt szerzett, Marcelo gólpasszt adott, Navas pedig lehúzta a rolót.

0-0-nál például volt egy olyan védése, ami egészen fenomenális volt, senki nem szólt volna egy rossz szót sem, ha az a fejes beakad, mégis kiszedte.

Egyelőre nem tudni, hogy Zidane egyértelműen első számú kapusként számít-e Navasra, vagy ugyanúgy megadja-e a lehetőséget a tavaly nyáron igazolt Thibaut Courtois-nak is. Zidane elődjénél, Santiago Solarinál Courtois Navas előtt állt a rangsorban, és utóbbi már azon agyalt, hogy legkésőbb a nyáron elhagyja a klubot.

“Nagyon meghatódtam, amikor a Celta ellen a kezdőcsapatban láttam a nevet. Solarinál az volt az érzésem, hogy bármit csinálhatok, akkor sem kerülök be a csapatba. Voltan olyan csapattársak, akik a nehéz időszakban sem hagytak magamra, Luka Modric, Sergio Ramos, Toni Kroos, Marcelo, Bale, Isco mindvégig mellettem voltak. Hogy mi lesz velem a nyáron? Ez nem az a pillanat, amikor ezen kell gondolkodnom. Elkötelezett vagyok a klub irányába, ezért is hosszabbítottam szerződést, de nem szeretnék még egy olyan évet, mint a mostani” – nyilatkozta Navas.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik