Nemzetközi foci sport

Pogba azt akarja, hogy Solskjaer maradjon az MU menedzsere

A francia középpályás úgy érzi, a norvég szakember megérdemli a végleges kinevezést.

Valószínűleg minden Manchester United-szimpatizánst foglalkoztatja, hogy vajon a megbízott sikertréner, Ole Gunnar Solskjaer lesz-e a következő szezonban is a csapat menedzsere. A gárda legnagyobb sztárja, Paul Pogba a Sky Sportsnak adott interjújában elmondta, azt akarja, hogy a norvég szakember irányítsa véglegesen a Vörös Ördögöket. A világbajnok francia középpályás kivirágzott Solskjaer érkezése óta, 17 tétmeccsen 9 alkalommal talált a hálóba.

Griezmann távozni akar, irány Manchester?
Paul Pogba meggyőzte barátját a váltásról.

Azt akarjuk, hogy maradjon. A Solskjaer irányításával nagyszerűek az eredményeink. Kitűnő a kapcsolatunk és minden játékossal megtalálta a közös hangot. Visszaadta a játékosok önbizalmát és boldogok vagyunk, amiért visszakaptuk a szabadságunkat. Újra élvezzük a játékot. Megérdemli, hogy kinevezzék, mindent tud a klubról.

– mondta Pogba.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!