Nemzetközi foci sport

Griezmann távozni akar, irány Manchester?

Paul Pogba meggyőzte barátját a váltásról.

Mint ismert, az Atlético Madrid francia világbajnok klasszisa, Antoine Griezmann tavaly nyáron végül elutasította a Barcelona ajánlatát, de a spanyol Sport napilap cikke szerint a támadó most távozni akar a madridi klubtól. 

Szoboszlai hosszabbított, 2022-ig marad Salzburgban
„Meggyőződésem, hogy a jövőm szempontjából tökéletes környezetben vagyok.”

A 27 éves támadó megszerzésére állítólag a Manchester United pályázik a legnagyobb eséllyel, ami nagyban köszönhető annak is, hogy az MU-ban szerepel Paul Pogba, aki Griezmann jó barátja és állandó szobatársa is a a francia válogatott összetartásain.

Griezmann a mostani idényben eddig 18 gólt jegyez, de azért is távozna, mert úgy tűnik, hogy idén nem nyer semmit a klubjával. Mint ismert, a bajnokságban 10 pont az Atlético Madrid hátránya a Barca mögött, a BL-ből pedig kiesett a Juventus ellen. A francia sztár iránt az MU-n kívül a Bayern München és a PSG érdeklődik.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!