Nemzetközi foci sport

A Juventus dobhat mentőövet Alexis Sáncheznek

A Manchester Unitednél csak szenved a chilei klasszis.

A Calciomercato beszámolója szerint a Juventus együttese a nyári átigazolási időszakban azt tervezi, hogy tovább erősíti a támadószekcióját, első számú célpontja pedig a Manchester Unitednél csak szenvedő Alexis Sánchez

Tényleg a játékvezetőink miatt van sikertelenségre ítélve a magyar foci nemzetközi szinten?
Alattomosság vagy keménység? Ez a kulcskérdés abban, miért nincs itthon tekintélye a játékvezetőknek, akik egyesekkel elnézőek, másokon példát statuálnak.

A 30 esztendős chilei támadó 2018 januárjában 34 millió euróért igazolt az Arsenaltól az Old Traffordra, de enyhén szólva sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Alexis eddig 41 tétmeccset játszott az MU-ban, de ezeken csupán öt gólt és kilenc gólpasszt jegyzett, de a hírek szerint a Juvénál a jelenlegi gyenge formája ellenére is hisznek benne.

A jelen pillanatban térdsérüléssel küzdő Sánchez számára nem lenne ismeretlen közeg a Serie A, hiszen 2006 és 2011 között az Udinese csapatában szerepelt, mielőtt leigazolta a Barcelona.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!