Nemzetközi foci sport

Az argentin sztár feleségének meztelen képei felrobbantják a netet – FOTÓK

Nem szégyenlős a modell.

Jelenleg a Valencia együttesében szerepel a 32-szeres argentin válogatott Ezequiel Garay, aki 2008 és 2011 között a Real Madrid játékosa is volt. A 32 esztendős védő 2012-ben vette feleségül a népszerű spanyol modellt és televíziós műsorvezetőt, Tamara Gorrót. A bombázó az elmúlt időszakban szinte felrobbantotta az internetet, Instagramjára ugyanis meztelen képeket posztolt, 1.2 millió követője legnagyobb örömére. Íme!

Rossi nem akarja, hogy nyomás legyen a magyar csapaton
Óriási lelki előnyt jelentene, ha jól tudnánk kezdeni Szlovákia ellen.
Instagram
Instagram

 

Instagram
Instagram

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!