Nemzetközi foci bajnokok ligája

Megsérült a Barca sztárja, kihagyhatja a sorsdöntő BL-meccset

Ousmane Dembélé a combhajlítójában izomhúzódást szenvedett.

Nem volt szerencséje Ousmane Dembélének a szombati, Rayo elleni mérkőzéssel, mivel combhajlítójában izomhúzódást szenvedett, így egyelőre erősen kérdéses a játéka a szerdai, Lyon elleni sorsdöntő Bajnokok Ligája-mérkőzésen. A sérülés tényét a Barcelona hivatalos csatornáin is megerősítette, de arról nem árultak el információkat, mennyit kell kihagynia a francia támadónak – írja az eurobarca.hu. 

Dembélé csereként állt be a Rayo ellen a félidőben, és a mérkőzést végigjátszotta, jelentősen hozzájárulva mindkét találathoz a második játékrészben. A találkozó után jelezte az orvosi stábnak, hogy fájdalmat érez a combhajlító izmában, amit aztán húzódásként diagnosztizáltak is nála.

Az orvosi jelentés enyhe húzódásként említi Dembélé sérülését, viszont ezek a izomsérülések nem szoktak meggyógyulni néhány nap alatt, és a rásérülés esélye is nagy, ha túlterhelik, így valószínű, hogy Dembélé nem lép pályára a Lyon ellen, a BL nyolcaddöntőjének visszavágóján. Az első meccsen 0-0-s döntetlen született.

Amennyiben nem fog pályára lépni, várhatóan a nem túl jó formában lévő Philippe Coutinho lehet a helyettese, hacsak Ernesto Valverde vezetőedző nem húz valami váratlant és állítja esetleg csatasorba Malcomot vagy játszatja a jolly joker Sergi Robertót.

Címlapkép: XAVIER BONILLA / NURPHOTO

Olvasói sztorik