Nemzetközi foci

A bukik már sejtik, ki lesz a Real Madrid új edzője

Solarinak menni kell?

A fogadóirodák szerint minden bizonnyal edzőváltásra kerül sor a Real Madridnál, és visszatér a kispadra a portugál José Mourinho.

A madridiak elveszítették a legutóbbi négy hazai mérkőzésüket: a bajnokságban a Girona 2–1-re, a Barcelona 1–0-ra győzött a Bernabéu-stadionban, a Király-kupa elődöntőjének visszavágóján az ősi rivális katalánok 3–0-ra nyertek, majd a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő keddi visszavágóján az Ajax 4–1-re győzött vendégként a spanyol fővárosban.

A nemzetközi fogadóirodák többsége szerint Santiago Solari vezetőedzőnek legkésőbb nyáron távoznia kell. A legnagyobb valószínűsége José Mourinho visszatérésének van, ez sehol nem éri el a kétszeres szorzót. A portugál tréner 2010 és 2013 között már irányította a Realt, amellyel a LaLigát, a Spanyol Kupát és a spanyol Szuperkupát is egyszer nyerte meg – írja az MTI.

Neymar kiborult, durván nekiment a bíróknak
A brazil csillag posztjába beleremegett az Instagram.

A lehetséges utódok között tartják számon még Mauricio Pochettinót, a Tottenham vezetőedzőjét, Joachim Löwöt, a német válogatott szövetségi kapitányát, Massimiliano Allegrit, a Juventus szakvezetőjét, valamint a jelenleg állás nélküli Arséne Wengert és Antonio Contét is, míg a madridi sajtó Zinédine Zidane visszatérését dobta be.

A Real korábbi elnöke, Ramon Calderon szerda reggel a Sky Sports News-nak úgy nyilatkozott, valóban Mourinho visszatérésére van a legnagyobb esély, sőt a vezetők már fel is vették vele a kapcsolatot. A keddi esti BL-mérkőzés után a stadion környéke a portugál edző nevétől volt hangos, a szurkolók egy része ugyanis őt éltette, a visszatérését követelte.

A nyitóképen Santiago Solari – fotó: TF-Images/Getty Images

Olvasói sztorik